FireBuzZ TM Community
Welcome To FireBuzZ Forum

clock in c# ! Png

FireBuzZ TM Community

nokte mohem: gozashtane har goone matlab dar morede v.p.n va s.o.c.k.s va har goone f.i.l.t.e.r shekan va bahs haye s.i.a.si o mazhabi mamnoo ast dar soorate moshahede barkhord khahad shod
 
HomeGallerySearchRegisterLog in

Share
 

 clock in c# !

Go down 
AuthorMessage
asd313
FireBuzZ TeaM
FireBuzZ TeaM
asd313

Male Medals : 2
Posts : 195
Emtiaz : 23714
Thanked : 36
Join date : 2013-06-15
Age : 25
Job/Hobbies : bikar :D
Asl Asl : asad 18 AHWAZ

clock in c# ! Empty
PostSubject: clock in c# !   clock in c# ! I_icon_minitimeSat Jul 06, 2013 10:58 pm

be nam Khoda

ba ejaze asatid mohtaram in topic ro mizanam

emroz dashtam be in fekr mikardam ke che khob mishe ke masalan baray softi ke minvisam
age kasi to room pm dad , alave bar in ke pm taraf dar richTextBox namaiyesh dadeh beshe jeloy on pm ham time ersal pm zade beshe ! mesl tamami client hay jabber ! khob emshab man beheton migam ke chetor mishe ie clock dar c# benvisim va age kami ba hosh bashid ke hatman hame shmoa ba hoshid(ino az tah del migam) mitonid az in amozesh , dar softhay khodeton bahreh bebarid [in amozesh baray khodesh mitone jaraghe'ei bashe vase tolid softhay behtar va ba kayfiat tar]


1. ie project c# ijad konid
clock in c# ! Clock1
2. ie label be form ezafeh konid
clock in c# ! Clock2
3.hala ie timer be formeton ezafeh konin va age khastid clocketon sanieh shomar dashte bashe , intervale in timer ro , roy kamtar az 1000 set konid
4. hala roy timer doble click konid
5.dar qesmat timer in code ro benvisid :

Code:
label1.Text=DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss tt");
// HH = baray sa'at hastesh
// mm= daqayeqh
// ss=sanieh
// tt= taeine AM ya PM bodan time !

clock in c# ! Clock3
6. dar qesmat form load ham ino benvisid :

Code:
timer1.Start();
            label1.Text=DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss tt");

clock in c# ! Clock4
fekr konam kar dige tamome ! project ro ejra konid , ejra kardid? jaleb bod? na? va albate khieyli ham sadeh bod !

clock in c# ! Clock313

albateh midonam in ie amozesh sadeh va mobtadianeh hastesh ama man az amd ino

gozashtam ke be hame programmera yad avari konam ke age bekhan softi benvisan az time

ham use konan

omidvaram ke in amozesh kochak betoneh beheton komaki karde bashe
va
hamintor omidvaram ke hame az in be bad toy softhashon az time use konan che hengam

join che hengam left che hengam pm dadan va . . .

age natonestid az time dar projectha va softhay taht nimbuzz khodeton estefadeh konid

begid ta ie amozsh digehiy baraton tadarok bebinam en sha allah



dar panah tanha barnameh nevis hasti . . .

YA HAGH

FireBuzZ TeaM !!!
Back to top Go down
http://alotad.xzn.ir/
asd313
FireBuzZ TeaM
FireBuzZ TeaM
asd313

Male Medals : 2
Posts : 195
Emtiaz : 23714
Thanked : 36
Join date : 2013-06-15
Age : 25
Job/Hobbies : bikar :D
Asl Asl : asad 18 AHWAZ

clock in c# ! Empty
PostSubject: Re: clock in c# !   clock in c# ! I_icon_minitimeSat Jul 06, 2013 11:48 pm

inam az source code in soft :

[You must be registered and logged in to see this link.]

یادمون نره :

والعصر !
به عصر(زمان) سوگند،



ان الإنسان لفی خسر
که انسانها همه در زیانند؛


الا الذین آمنو و عملوا صالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
مگر کسانی که ایمان آورده و اعمال صالح انجام داده‌اند، و یکدیگر را به حق سفارش کرده و یکدیگر را به شکیبایی و استقامت توصیه نموده‌اند!


omidvaram in kar kochikam ie amal salehi bashe labkhand...

eltemas 2a

khoda negahdar
Back to top Go down
http://alotad.xzn.ir/
esi.0181
Firebuzz Member
Firebuzz Member
esi.0181

Male Medals : 6
Posts : 1065
Emtiaz : 25626
Thanked : 102
Join date : 2013-06-11
Age : 28
Job/Hobbies : danesh jo
Asl Asl : shahin-anzali-18 sale 1373/6/6
My Mood : clock in c# ! Konjkav

clock in c# ! Empty
PostSubject: Re: clock in c# !   clock in c# ! I_icon_minitimeSun Jul 07, 2013 1:06 pm

mc jaleb bod

°·.¸,ø★¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°.->๑۩ FireBuzZ ۩๑<-°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤★ø,¸¸.·


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
clock in c# ! Esi_0181_
clock in c# ! Cooltext1015815944
اگه از برنامه های من یا تابیک یا اسبم های من خوشتون اومده لطف تشکر رو فشار بدید مرسی مانند عکس زیر


clock in c# ! 06_16_2013_01_01_51_%D8%A8


به علت خیانت هم تیم های خودم دیگه سافت نمینویسم
چون دیگه انگیزه ندارم
بهترین برنامه ی روم به 90%رسید ولی ....کنسلش کردم
Back to top Go down
http://www.firebuzz.ir
Sponsored content




clock in c# ! Empty
PostSubject: Re: clock in c# !   clock in c# ! I_icon_minitime

Back to top Go down
 
clock in c# !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FireBuzZ TM Community :: PROGRAMMING :: C#.NET-
Jump to: